OostduinOostduinOostduinOostduin
English Deutsch 
5 persoons appartement in het Amelander Paradijs, Buren
print pagina
Adres:
Amelander Paradijs - Strandweg 61-32
9164 KA
Buren Ameland
Website:
Verhuurder:
Waddenreisburo Gunda Ameland
+31-(0)519745044

Beheerder

Lianne Molenaar
Tiemanshiem 7,
9164 JG Buren Ameland
tel: 0622546980

Aankomst

U kunt vanaf 16.00 uur in het appartement. 

Sleutel

Er hangt een sleutelkastje bij de deur. U ontvangt 1 week van te voeren de code voor het sleutelkastje bij de deur.
Komt u na 22 uur:
De hoofdingang is dan enkel te openen met de sleutel maar als u via de brandtrap gaat kunt u via de receptie/binnentuin alsnog naar binnen bij het sleutelkastje.

Route

Vanaf de boot gaat u bij de rotonde rechts richting Buren, door Buren heen rijden en bij de driesprong links richting strand. Net buiten Buren ligt aan de linker kant Amelander Paradijs waar het appartement Oostduin nummer 32 zich bevindt.

Bedden

Bedlinnen is reeds betaald. Handdoeken zelf meenemen.

Schoonmaak

De kosten hiervoor zijn reeds betaald.

Afval

Plaats uw afval in de daarvoor bestemde containers die in de buurt staan. Plaats geen afval tijdelijk buiten het huis. De wind en vogels maken er snel een puinhoop van.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u de accommodatie voor 10.00 uur verlaten te hebben. De woning graag bezemschoon achterlaten, al de afwas wegwerken en zorgen  dat de lege flessen weg zijn en de vuilnisbakken leeg zijn. Wilt u aangebroken en bederfelijke etenswaren weggooien of meenemen als u vertrekt? Gehuurde linnen graag op een plek verzamelen.

Borg

Geen borg.

Fietsen

Fietsen kunt u ter plekke bij een fietsenverhuurder huren. Er is een grote fietsenberging bij het complex.

Huisdieren

Huisdier toegestaan. Mag niet op de bedden en banken en niet in de slaapkamers.

Aantal personen

Deze accommodatie is voor 5 personen.

Roken

Roken is in de accommodatie niet toegestaan.

Aansprakelijkheid
U bent verantwoordelijk voor uw eigen doen en laten in en om de accommodatie. Onder geen voorwaarde kunt u de verhuurder aansprakelijk stellen voor (de gevolgen van) enig gebrek. Natuurlijk zullen wij er alles aan doen dat redelijkerwijs in onze macht ligt om uw verblijf zo veilig mogelijk te maken.

Opladen elektrische auto
Als er geen speciale laadpaal aanwezig is voor het opladen een elektrische auto is het NIET toegestaan om uw auto op te laden via de elektriciteitsvoorziening van het vakantieverblijf dat u huurt.
Publieke laadpalen vindt u op dit overzicht.

Annulering
Kunt u door omstandigheden geen gebruik van uw reservering maken of wilt u eerder vertrekken, dan bent u toch het volledige bedrag van de boeking verschuldigd. Wij raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit is mogelijk via uw verzekeringsagent.


Zorgvuldigheid website, beperking aansprakelijkheid:
Wij besteden de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ook bij alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet worden voorkomen. We zijn niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.