Het Zeepaardje (Hollum)Het Zeepaardje (Hollum)Het Zeepaardje (Hollum)Het Zeepaardje (Hollum)
Deutsch 
5-6 persoons vakantiehuis in Hollum
print pagina
Adres:
Oosterhiem 2
9160 AG
Hollum
Website:
Verhuurder:
Waddenreisburo Gunda Ameland
+31-(0)519745044

Beheerder

Astrid IJnsen
tel.: 0652248450

Aankomst

U kunt vanaf 15.00 uur in de accommodatie.

Sleutel

Het huisje heeft een sleutelkastje bij de terrasdeur die ook ingangsdeur is. De code ontvangt u 1 week voor aankomst. Eerst clear naar beneden drukken, dan de code invoeren dan open naar beneden drukken. Sluiten: eerst clear, dan code, dan open indrukken en kastje sluiten.

Route

Vanaf de pier op de rotonde richting Hollum en bij de T-splitsing links af richting Hollum. Volgende rotonde tweede afslag richting Hollum. Volgende rotonde rechts, eerste links, eerste links en voor de volgende kruising ligt de bungalow aan de linke kant. Oosterhiem 2 Bungalow Zeepaardje.

Bedden

Bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen zelf meenemen of huren. Een matras heeft een afmeting van 170x200 van het tweepersoonsbed .

Schoonmaak

De kosten voor schoonmaak zijn reeds voldaan.

Afval

Plaats uw afval in de daarvoor bestemde containers die in de buurt staan. Plaats geen afval tijdelijk buiten het huis. De wind en vogels maken er snel een puinhoop van.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u de accommodatie voor 10.00 uur verlaten te hebben. De woning graag bezemschoon achterlaten, al de afwas wegwerken en zorgen  dat de lege flessen weg zijn en de vuilnisbakken leeg zijn. Wilt u aangebroken en bederfelijke etenswaren weggooien of meenemen als u vertrekt? Gehuurde linnen graag op een plek verzamelen.

Fietsen

Fietsen kunt u ter plekke bij een fietsenverhuurder huren of bij de pier.

Huisdieren

Huisdieren mogen niet in de slaapkamers, op bedden of op banken.

Aantal personen

Deze accommodatie is voor 5-6 personen.

Roken

Roken is in de accommodatie niet toegestaan

Aansprakelijkheid
U bent verantwoordelijk voor uw eigen doen en laten in en om de accommodatie. Onder geen voorwaarde kunt u de verhuurder aansprakelijk stellen voor (de gevolgen van) enig gebrek. Natuurlijk zullen wij er alles aan doen dat redelijkerwijs in onze macht ligt om uw verblijf zo veilig mogelijk te maken.

Opladen elektrische auto
Als er geen speciale laadpaal aanwezig is voor het opladen een elektrische auto is het NIET toegestaan om uw auto op te laden via de elektriciteitsvoorziening van het vakantieverblijf dat u huurt.
Publieke laadpalen vindt u op dit overzicht.

Annulering
Kunt u door omstandigheden geen gebruik van uw reservering maken of wilt u eerder vertrekken, dan bent u toch het volledige bedrag van de boeking verschuldigd. Wij raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit is mogelijk via uw verzekeringsagent.


Zorgvuldigheid website, beperking aansprakelijkheid:
Wij besteden de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ook bij alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet worden voorkomen. We zijn niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.