Uuthof, VoorhuisUuthof, VoorhuisUuthof, VoorhuisUuthof, Voorhuis
Deutsch 
6 persoons vakantiehuis in Buren
print pagina
Adres:
Tiemen Boelensweg 14
9164 KP
Buren
Website:
Verhuurder:
Waddenreisburo Gunda Ameland
+31-(0)519745044
Eigenaar:

Paul van der Wal
T.Boelensweg 16, 9164 KP Buren
tel: 06-11302790

 

Aankomst

U kunt vanaf 14.00 uur in de accommodatie.

Sleutel

Graag van te voren de eigenaar bellen en de aankomsttijd van de boot doorgeven zodat ook iemand aanwezig is.

Route

Vanaf de boot bij de rotonde de eerste afslag rechts richting Buren. Door Buren rijden en bij de driesprong recht door op de Kooiweg en dan de eerste rechts afslaan in de T. Boelensweg. Nummer 16 is aan de rechte kant en dan aan de achterkant.

Bedden

Bedlinnen zelf meenemen of bij de eigenaar huren. Dit graag van te voren melden.

Schoonmaak

Schoonmaak wordt gedaan en is reeds betaald.

Afval

Plaats uw afval in de daarvoor bestemde containers die in de buurt staan. Plaats geen afval tijdelijk buiten het huis. De wind en vogels maken er snel een puinhoop van.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u de accommodatie voor 11.00 uur verlaten te hebben. De woning graag bezemschoon achterlaten, al de afwas wegwerken en zorgen  dat de lege flessen weg zijn en de vuilnisbakken leeg zijn. Wilt u aangebroken en bederfelijke etenswaren weggooien of meenemen als u vertrekt? Gehuurde linnen graag op een plek verzamelen.

Fietsen

Fietsen kunt u ter plekke bij een fietsenverhuurder huren of bij de pier.

Huisdieren

Huisdieren mogen niet in de slaapkamers, op bedden of op banken.

Aantal personen

Deze accommodatie is voor 6 personen.

Roken

Roken is in de accommodatie niet toegestaan

Aansprakelijkheid
U bent verantwoordelijk voor uw eigen doen en laten in en om de accommodatie. Onder geen voorwaarde kunt u de verhuurder aansprakelijk stellen voor (de gevolgen van) enig gebrek. Natuurlijk zullen wij er alles aan doen dat redelijkerwijs in onze macht ligt om uw verblijf zo veilig mogelijk te maken.

Opladen elektrische auto
Als er geen speciale laadpaal aanwezig is voor het opladen een elektrische auto is het NIET toegestaan om uw auto op te laden via de elektriciteitsvoorziening van het vakantieverblijf dat u huurt.
Publieke laadpalen vindt u op dit overzicht.

Annulering
Kunt u door omstandigheden geen gebruik van uw reservering maken of wilt u eerder vertrekken, dan bent u toch het volledige bedrag van de boeking verschuldigd. Wij raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit is mogelijk via uw verzekeringsagent.


Zorgvuldigheid website, beperking aansprakelijkheid:
Wij besteden de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ook bij alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet worden voorkomen. We zijn niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.