Duinvilla ZeelandDuinvilla ZeelandDuinvilla ZeelandDuinvilla Zeeland
Deutsch 
6 persoons duinvilla tussen Nes en Buren
print pagina
Adres:
Bosrand 61
9164 LE
Buren
Website:
Verhuurder:
Waddenreisburo Gunda Ameland
+31-(0)519745044
Eigenaar:

Fam. Möller
Kuiperslaan 31, 9244 AS Beesterzwaag
tel: 06-40894133

 

Beheerder

Willem Smit, Hollum,06-15357643

Aankomst

U kunt vanaf 15.30 uur in de accommodatie.

Sleutel

De sleutel zit in een sleutelkastje naast de deur bij de voordeur links van het huis. De code ontvangt u 1 week voor aankomst van ons. Bij het sleutelkastje het zwarte lipje naar beneden drukken, dan de code invoeren en dan het zwarte knopje naar beneden drukken en de deksel gaat open. Bij het sluiten de cijfers graag veranderen als de sleutel erin zit.

Route

Vanaf de pier op de rotonde richting Hollum en bij de T-splitsing rechts af richting Nes Strand. Deze weg volgen richting Strand totdat u bij de driesprong bij Hotel Ameland bent. Hier rechts afslaan op de Zwarte Weg. Eerste straat links de heuvel op en u bevindt zich al op de Bosrand. Nummer 61 ligt aan de rechte kant achter de tweede bocht als u de heuvel weer naar benden komt.

Bedden

Bedlinnen en handdoeken zelf meenemen of plaatselijk huren. Alles eenpersoons-dekbedden en matrassen.

Schoonmaak

Schoonmaak is reeds betaald.

Afval

Plaats uw afval in de daarvoor bestemde containers die in de buurt staan. Plaats geen afval tijdelijk buiten het huis. De wind en vogels maken er snel een puinhoop van.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u de accommodatie voor 10.00 uur verlaten te hebben. De woning graag bezemschoon achterlaten, al de afwas wegwerken en zorgen  dat de lege flessen weg zijn en de vuilnisbakken leeg zijn. Wilt u aangebroken en bederfelijke etenswaren weggooien of meenemen als u vertrekt? Gehuurde linnen graag op een plek verzamelen.

Borg

Wordt binnen 1 week teruggestort mits alles in goede staat is achtergelaten.

Fietsen

Fietsen kunt u ter plekke bij een fietsenverhuurder huren of bij de pier.

Huisdieren

Huisdieren mogen niet in de slaapkamers, op bedden of op banken. Natte honden graag goed afdrogen of in de bijkeuken laten opdrogen voordat zij het huis binnen komen.

Aantal personen

Deze accommodatie is voor 6 personen.

Roken

Roken is in de accommodatie niet toegestaan

Aansprakelijkheid
U bent verantwoordelijk voor uw eigen doen en laten in en om de accommodatie. Onder geen voorwaarde kunt u de verhuurder aansprakelijk stellen voor (de gevolgen van) enig gebrek. Natuurlijk zullen wij er alles aan doen dat redelijkerwijs in onze macht ligt om uw verblijf zo veilig mogelijk te maken.

Opladen elektrische auto
Als er geen speciale laadpaal aanwezig is voor het opladen een elektrische auto is het NIET toegestaan om uw auto op te laden via de elektriciteitsvoorziening van het vakantieverblijf dat u huurt.
Publieke laadpalen vindt u op dit overzicht.

Annulering
Kunt u door omstandigheden geen gebruik van uw reservering maken of wilt u eerder vertrekken, dan bent u toch het volledige bedrag van de boeking verschuldigd. Wij raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit is mogelijk via uw verzekeringsagent.


Zorgvuldigheid website, beperking aansprakelijkheid:
Wij besteden de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ook bij alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet worden voorkomen. We zijn niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.