Louwtjesdûn WestLouwtjesdûn WestLouwtjesdûn WestLouwtjesdûn West
6-persoons vakantiehuis aan de rand van het dorp
print pagina
Adres:
Martjeland 10
9166 LR
Schiermonnikoog
Internet:
Verhuurder:
Waddenreisburo Renee
06-13196595

Huisregels Louwtjesdun West.

De sleutel: zit in de deur van het vakantiehuis

Bij aankomst: U kunt in het huis vanaf 16:00 uur. Controleer bij aankomst in het huis of alles in orde is. Wilt u gebreken direct aan ons doorgeven zodat wij passende actie kunnen ondernemen en u niet voor de kosten hoeft op te draaien.

Bedden: Op alle bedden liggen dekbedden. Bedlinnen is verplicht bij ons te huren. Hand en keuken linnen kunt u zelf meenemen of eventueel bij ons huren. Na vertrek graag de bedden afhalen en het gehuurde linnen bij elkaar in de hal neerleggen. Moltons om het matras en kussen laten zitten!

Afval: Plaats het afval in gesloten vuilniszakken in het schuurtje. De eigenaar zorgt ervoor dat het afval in de container komt. Plaats geen afval (tijdelijk) buiten het huis. De wind en vogels maken er snel een puinhoop van.

Bij vertrek: Op de dag van vertrek dient u het huis voor 10:00 uur verlaten te hebben.

Borg: De borg wordt binnen twee weken na vertrek teruggeboekt op uw bankrekeningnummer wat wij van u hebben ontvangen. Op de borg wordt eventuele schade en het niet correct achterlaten van het vakantiehuis in mindering gebracht.

Huisdieren: Voor Louwtjesdun Oost en West gelden de volgende regels wat betreft huisdieren: U bent aansprakelijk voor schade aangericht door uw huisdier. Huisdieren mogen alleen beneden zijn en niet in de slaapkamers. Het is ten strengste verboden de huisdieren op de bedden te laten. Huisdieren buiten het dorp uitlaten, en niet in de tuin! Mocht er toch een “ongelukje” gebeuren dient het door de huurder opgeruimd de worden. Neem voorzorgsmaatregelen wat betreft vlooien en teken, op Schiermonnikoog zijn veel teken.

Schoonmaakkosten: U betaald per gehuurd huis schoonmaakkosten. Bij verblijf langer dan 1 week € 10.- euro toeslag. De schoonmaak is verplicht. De schoonmaakkosten van al onze huizen varieren per huis en zijn gebaseerd op dat het gehele huis opgeruimd en veegschoon achtergelaten wordt: o.a. de bedden afgehaald, gehuurd linnengoed in de hal, afwas opgeruimd, vaatwasser leeg, lege flessen weg, alle vuilnisbakken leeg, openhaard schoongemaakt (indien aanwezig), koelkast leeg, bederfelijke etenswaar dient u altijd mee te nemen of weg te gooien. Meerwerk wordt op de borg in mindering gebracht.

Kapot: Mocht er tijdens uw verblijf iets kapot gaan, neem dan contact met ons op. Wij hebben (bijna)alles op voorraad. De kosten worden ter plaatse met u verrekend.

Roken: Er mag niet gerookt worden in onze vakantiehuisjes.

Fietsen: Er staan fietsen bij de vakantiehuisjes, gebruik hiervan is gratis. De fietsen zijn geschikt voor volwassenen. Er zijn echter wel een paar voorwaarden: * Fietsen mogen alleen op de daarvoor bestemde paden en wegen gebruikt worden en niet op het strand of wad, i.v.m. zout water. * Er mogen geen aanhangers/kidcars achter de fiets gekoppeld worden. * Fietsen te allen tijde op slot zetten, ook bij uw vakantiehuisjes. Bij diefstal en schade bent u hoofdelijk aansprakelijk. * Er mag niet meer dan één persoon op 1 fiets, uitgezonderd kinderen tot 4 jaar. * Fietsen mogen niet mee op de veerboot. * Mocht er een mankement aan de fiets zijn, meldt dit gelijk en niet bij vertrek!

Internet: In al onze huisjes is draadloos internet aanwezig, de inloggegevens liggen in het vakantiehuis. Mocht dit niet het geval zijn, vraag de eigenaar er naar.

Annulering
Kunt u door omstandigheden geen gebruik van uw reservering maken of wilt u eerder vertrekken, dan bent u toch het volledige bedrag van de boeking verschuldigd. Wij raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit is mogelijk via uw verzekeringsagent.

Algemene voorwaarden verhuur Waddenreisburo


Zorgvuldigheid website, beperking aansprakelijkheid:
Wij besteden de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ook bij alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet worden voorkomen. We zijn niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.