De RifhoekDe RifhoekDe RifhoekDe Rifhoek
Deutsch 
vakantiehuis voor 5 personen in de duinen bij het dorp
print pagina
Adres:
Klein Zwitserland 51
9166 RG
Schiermonnikoog
Internet:
Verhuurder:
Waddenreisburo Renee
06-13196595
Eigenaar:
J. Theunissen
gsm: 06-51611129

Route
...

Aankomst
Bij aankomst is de voordeur open en vindt u de sleutel aan de binnenkant in het slot. Wilt u de sleutel daar weer achterlaten bij uw vertrek. Voor noodgevallen is er een sleutelsafe naast de voordeur, code 5115. Controleer bij aankomst in het huis of alles in orde is. Wilt u gebreken direct aan ons doorgeven zodat wij passende actie kunnen ondernemen en u niet voor de kosten hoeft op te draaien. (inventaris hoeft niet `geteld` te worden.) Wilt u gebroken serviesgoed e.d. zelf (vergelijkbaar) vervangen. Als er tijdens uw verblijf een probleem ontstaat, wilt u dan (direct) telefonisch contact met ons opnemen? Laat geen briefjes in het huis achter omdat deze ons vaak niet of veel later bereiken.

Borg
Er wordt geen borg gevraagd.

Bedden
Het linnengoed wordt geregeld door de eigenaar, dit betreft bedlinnen, handdoeken en een keukenset. Graag het linnen bij vertrek van de bedden halen en weer in het krat doen. De moltons en de onderslopen op de bedden laten liggen. Er staat een camping-kinderledikantje (inklapbaar) zonder dekbed. Er is een kinderbadje en een kinderstoel (niet geschikt voor hele kleine kinderen). Het uitbreiden van slaapplaatsen (bijv. veld- of luchtbed) is niet toegestaan.

Internet
WIFI: het wifi netwerk is SSID: GNXA13BEO, het wachtwoord FBYMRVQDJDWU

Houtkachel
Het is niet toegestaan in perioden van droogte de houtkachel te gebruiken in verband met brandgevaar. Als u twijfelt kunt u eventueel een openhaardblok gebruiken. Deze veroorzaken bij goed gebruik geen vonken, hetgeen het brandgevaar vermindert (deze blokken zijn in het dorp te koop). De kachel afsluiten als u weggaat of gaat slapen (rooster). Zakken hout zijn bij de supermarkten te koop (en kunnen worden bezorgd). Het hout dat u stookt dient droog, schoon en onbehandeld te zijn. Behandeld hout stinkt en geeft giftige dampen af, hetgeen gevaarlijk is voor de gezondheid.

Afval
Plaats uw afval met behulp van de `tag` aan de sleutelbos in de daarvoor bestemde containers bij de rotonde. Plaats geen afval (tijdelijk) buiten het huis. De wind en vogels maken er snel een puinhoop van.

Vertrek
U dient zelf te zorgen dat: de afwas is gedaan, de afwasmachine is leeggeruimd en het aanrecht schoon is; de bedden zijn afgehaald (laat de moltons en onderslopen op de bedden); de as uit de houtkachel is en de vuilnis is weggebracht. Het huis dient veegschoon achtergelaten te worden.

Annulering
Kunt u door omstandigheden geen gebruik van uw reservering maken of wilt u eerder vertrekken, dan bent u toch het volledige bedrag van de boeking verschuldigd. Wij raden u daarom aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit is mogelijk via uw verzekeringsagent.

Algemene voorwaarden verhuur Waddenreisburo


Zorgvuldigheid website, beperking aansprakelijkheid:
Wij besteden de uiterste zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de daarin opgenomen gegevens. Ook bij alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden echter niet worden voorkomen. We zijn niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij, zodra wij een fout of onjuistheid bemerken, deze verbeteren.